Comeback

Ariana Grande voor het eerst weer op tv bij Jimmy Fallon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAriana Grande voor het eerst weer op tv bij Jimmy Fallon
RTL

Ariana Grande is gisteravond weer na maanden afwezigheid op televisie te zien! De superster zit op de bank bij Jimmy Fallon en vertelt haar fans alles over haar langverwachte nieuwe album.

Ariana is lange tijd afwezig nadat er een terroristische aanslag was tijdens haar concert in Manchester vorig jaar. De artiest was maandenlang in groot verdriet maar laat een aantal weken geleden weten een comeback te maken met een nieuw album. Gisteravond was ze dan ook voor het eerst te zien op televisie en hierin vertelt ze de comedian openlijk over de sentimentele achtergrond van haar nieuwe track Raindrops. 

En niet alleen onthult de zangeres allerlei leuke feitjes over haar nieuwe album die deze zomer uitkomt, ook doet ze een spectaculair optreden samen met de host van het programma. De One Last Time-zangeres transformeert het lied God's Plan van Drake in een epische 90's diva hit! 

Ariana Grande dropt nieuwe single
Lees ook

Ariana Grande dropt nieuwe single

Ariana maakt naast Drake's lied ook een geweldige cover op Humble van Kendrick Lamar. Ook Jimmy Fallon transformeert twee fantastische liedjes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Jimmy FallonAriana Grande