Baby, baby, baby Oh!

Baby Waylon en Bibi Breijman is gepland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Bibi BreijmanBaby Waylon en Bibi Breijman is gepland
RTL

Waylon en Bibi zijn dolverliefd op elkaar en nog niet zo heel lang samen. Nu Bibi in verwachting is van haar eerste wondertje vragen veel mensen zich dan ook af of het een ongelukje is. Maar dat is absoluut niet zo laat Waylon weten.

"Als het gebeurt, dan gebeurt het"

Waylon had gisteren een persconferentie voor het Songfestival en daar ging het vanzelfsprekend ook over Bibi en de baby. "Bibi en ik hebben een goede relatie en begonnen zoals iedereen over kinderen te praten. En we hebben er geen tijdspad voor uitgestippeld. We hadden zoiets van: ‘Als het gebeurt, dan gebeurt het", vertelt hij.

Waylon en Bibi Breijman in blijde verwachting
Lees ook

Waylon en Bibi Breijman in blijde verwachting

"Sommige mensen proberen het twee of drie jaar en dan gebeurt het of misschien zelfs wel nooit. Wij zouden wel kijken wat er zou gebeuren. We houden heel erg veel van elkaar en we zijn er klaar voor.” De zwangerschap is erg zwaar voor Bibi laat haar lover ook weten. Ze zijn al een paar keer samen in het ziekenhuis geweest, maar er is niks aan de hand met de baby zelf. Bibi heeft erg veel last van misselijkheid. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
WaylonBibi Breijman