Waylon keert terug in It Takes 2

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
Waylon keert terug in It Takes 2
Songfestival in Lissabon

Waylon keert eenmalig terug in de duettenshow It Takes 2, ditmaal niet als coach maar als gastartiest tijdens de finale op zaterdag 5 mei. Samen met finalist Dionne Slagter zingt hij zijn songfestivalnummer Outlaw In 'Em als duet, kondigde RTL 4 woensdag aan.

"Samen met Dionne weet hij het om te toveren tot een krachtig duet"

"Outlaw In ‘Em van Waylon is eigenlijk een solo, maar samen met Dionne weet hij het om te toveren tot een krachtig duet", zegt een woordvoerder van de zender. Naast YouTuber Dionne Slagter staan BNR-presentator Jörgen Raymann, acteur Leo Alkemade en FunX-dj en presentatrice Eva Cleven in de finale.

Bekendmaking finalisten It Takes 2 zorgt voor tranen
Lees ook

Bekendmaking finalisten It Takes 2 zorgt voor tranen

Eva zingt met gastartiest Tino Martin het nummer Wereld Zonder Jou van Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato. Leo en zijn goede vriend Guus Meeuwis zingen samen Tranen Gelachen en Jörgen vertolkt samen met The BlueBirds zijn eigen versie van Ring Of Fire.

De finale van It Takes 2 is al opgenomen. Waylon is momenteel in Lissabon om zich voor te bereiden op de halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

 

Lees meer over
Waylon