van je vriend moet je het hebben

Verdachte afperser van Kevin Hart aangeklaagd

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Verdachte afperser van Kevin Hart aangeklaagd
RTL

De afperser van Kevin Hart is woensdag aangeklaagd. De 41-jarige verdachte is maandag gearresteerd op verdenking van afpersing. Volgens openbaar aanklagers zou de man de komiek hebben gechanteerd door te dreigen een seksvideo openbaar te maken. De verdachte is woensdag voorgeleid bij de rechter, meldt Variety.

De openbaar aanklagers zeggen dat Jonathan Todd Jackson eind augustus geld eiste van de komiek, hoeveel is niet bekendgemaakt. Daarna probeerde JT, alias Action Jackson, de video te slijten bij Amerikaanse websites. Daarop was Kevin Hart te zien met een onbekende vrouw in een club in Las Vegas.

Kevin Hart werd afgeperst door goede vriend
Lees ook

Kevin Hart werd afgeperst door goede vriend

Een paar dagen later bekende de komiek in een video op Instagram dat hij een fout had gemaakt. "Ik heb mezelf in een situatie geplaatst die alleen maar verkeerd kon aflopen, en dat is ook gebeurd", zei hij destijds. Hij bood in de video excuses aan aan zijn vrouw Eniko, toen zwanger van het zoontje van het stel, en zijn twee kinderen uit een eerder huwelijk.

Jackson was in 2014 figurant in de film Think Like a Man Too waarin Kevin Hart een rol speelde. De afperser riskeert een gevangenisstraf van vier jaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Kevin Hart