unfriend

Kevin Hart werd afgeperst door goede vriend

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Kevin Hart werd afgeperst door goede vriend
RTL

De man die wordt aangeklaagd voor het afpersen van Kevin Hart, is een goede vriend van de comedian. Kevin schreef woensdag op Twitter dat hij geen woorden kon vinden voor zijn ongeloof.

Volgens TMZ waren de twee al vijftien jaar goed bevriend. De verdachte, Jonathan Todd Jackson, staat op verschillende foto's op Kevins sociale media en andersom. 'J.T.' zou zelfs op het vrijgezellenfeest van de kleine comedian zijn geweest.

Verdachte afperser van Kevin Hart aangeklaagd
Lees ook

Verdachte afperser van Kevin Hart aangeklaagd

De 41-jarige verdachte is maandag gearresteerd op verdenking van afpersing. Volgens openbaar aanklagers zou de man de komiek hebben gechanteerd door te dreigen een seksvideo openbaar te maken. Op de beelden was Kevin te zien met een onbekende vrouw in een club in Las Vegas. De verdachte is woensdag voorgeleid bij de rechter, meldt Variety.

De man was in 2014 figurant in de film Think Like a Man Too waarin Kevin een van de hoofdrollen speelde. De afperser riskeert een gevangenisstraf van vier jaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Kevin Hart