Cougar Jenner

Caitlyn Jenner trouwt met bijna 50 jaar jonger meisje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GETTYCaitlyn Jenner trouwt met bijna 50 jaar jonger meisje
RTL

De 68-jarige Caitlyn Jenner gaat deze zomer trouwen met de 21-jarige Sophia Hutchins! De twee zijn naar verluidt al maanden aan het rotzooien en zien er gelukkiger uit dan ooit.

"Ze voelen een mix van jaloezie en wantrouwen"

Een bron vertelde aan Radar Online dat de twee elkaar als zielsverwanten beschouwen en dat Caitlyn om die reden geen leven meer met iemand anders zou kunnen voorstellen. Deze zomer geeft het liefdeskoppel elkaar het jawoord in de buurt van het Malibu-herenhuis van de verliefde Cait. Een handvol goede vrienden en familieleden zal bij het sprookjeshuwelijk aanwezig zijn. 

Ex-liefje Kylie Jenner heeft flinke belastingschuld
Lees ook

Ex-liefje Kylie Jenner heeft flinke belastingschuld

De kans dat de hele familie Kardashian ook aanwezig zal zijn bij het huwelijk is erg klein. "Dit is een droom die voor Caitlyn uitkomt omdat haar afwijzing door de Kardashians - en zelfs haar eigen dochters - haar het gevoel gaf geïsoleerd te zijn. Het voelde voor haar als een verlammende depressie en dat heeft Sophia allemaal veranderd."

En dat is niet de enige reden dat de Kardashians en Jenners niet welkom zijn op het huwelijk. Eerder vertelde een bron aan Life & Style dat Kylie en Kendall Jenner en Kim Kardashian boos waren op de relatie van Caitlyn. "Ze hebben van vrienden gehoord dat Caitlyn met Sophia verkering heeft en dat zit hun zo ontzettend dwars! Ze is van hun leeftijd! Ze voelen een mix van jaloezie en wantrouwen."

Ongeacht de mening van de familie is Cait verder gegaan met haar leven. "Zij en Sophia hebben veel gemeen. Het leeftijdsverschil lijkt helemaal niet uit te maken", vertelt de bron aan Radar Online. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Caitlyn Jenner