blijf bij mij

Is Ronnie Flex getrouwd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Ronnie FlexIs Ronnie Flex getrouwd?
RTL

Ronnie Flex plaatst een bijzondere foto op zijn Instagram. De rapper zegt namelijk te zijn getrouwd.

"Kan het eindelijk bekend maken... Ik ben getrouwd.."

Ronnie Flex deelt een foto van hem en een beeldschone dame in een bruidssluier. De rapper deelt mee: "Kan het eindelijk bekend maken... Ik ben getrouwd.." Ronnie plaatst daarbij ook twee emoji: een Surinaamse vlag en een Marokkaanse vlag. Dit zou erop wijzen dat het gaat om een Marokkaanse dame.

Ronnie Flex vloog het land door en Marieke ging mee
Lees ook

Ronnie Flex vloog het land door en Marieke ging mee

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Ali B plaatst een foto van het gelukkige stel. Ali zegt hierbij: "Het hogere woord mag eruit... Welkom bij de familie broertje." Het lijkt er dus op dat Ronnie is getrouwd met een familielid van Ali B.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fans reageren wisselend: veel volgers feliciteren het stel, maar ook veel fans vragen zich af of het hier niet om een grap gaat. Ook rapper Boef reageert op het bericht: "Is jullie gegund man, ik wens je veel liefde." Ook Rico Verhoeven reageert: "Gefeliciteerd bro."

Toch blijkt het hier te gaan om een grapje. Op de Instagramstory van Wellouss is namelijk te zien dat het gaat om opnames voor een nieuwe videoclip.

RTL Boulevard heeft Ronnie Flex nog niet kunnen bereiken voor commentaar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Ronnie Flex