boezemvriendinnen

Katy Perry en Taylor Swift sluiten vrede

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
Katy Perry en Taylor Swift sluiten vrede
RTL

Na ruim vijf jaar ruzie hebben Katy Perry en Taylor Swift de strijdbijl begraven. De twee popsterren leefden in onmin met elkaar, omdat Katy volgens Taylor een paar dansers van haar zou hebben ingepikt voor haar tournee, wat 'not done' is in de muziekindustrie. Via een post op Instagram Stories liet Taylor weten dat de lucht geklaard is tussen de twee, nadat Katy haar voormalig aartsrivaal een olijfboompje stuurde.

"Ik heb nagedacht over de miscommunicatie tussen ons"

"Dank je wel, Katy!", schreef Taylor bij de foto van het boompje. Behalve de olijfboom was een gedeelte van een handgeschreven briefje van Katy te zien, waaruit op te maken is dat ze voor eens en voor altijd vrede wil sluiten met Swift: "Hey, oude vriendin van me, ik heb nagedacht over de miscommunicatie tussen ons."

Dierenrechtenorganisatie woest op Katy Perry
Lees ook

Dierenrechtenorganisatie woest op Katy Perry

De ruzie tussen de twee popsterren was al jaren gaande en leek nooit meer goed te komen. Katy zocht meerdere malen toenadering tot Taylor, die immer koppig en standvastig bleef. Na de laatste poging van Katy lijkt Taylor ook in te stemmen met een hernieuwde relatie tussen de twee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Katy PerryTaylor Swift