heftig

Linda de Mol leefde in angst voor kinderen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol leefde in angst voor kinderen
RTL

Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol, laat in de nieuwste LINDA. weten dat hij niet altijd een makkelijk jeugd gehad heeft. Zo zijn hij en zijn zusje een periode lang extra zwaar beveiligd.

"Daarna werd ons huis zo zwaar beveiligd en liepen er altijd overal mensen met ons mee"

De 21-jarige Julian weet dat hij ‘enorm veel mazzel’ heeft met zijn bekende moeder. Zo is de student hét gesprek van de dag als naar buiten komt dat zijn mama een huis voor hem gekocht heeft.

Hoewel een BN’er in de fam veel voordelen kan hebben, is een beroemde familie niet altijd alleen maar leuk. In het tijdschrift doet Julian een boekje open over een moeilijke tijd in het leven van familie De Mol: de bedreiging. 

Linda de Mol in tranen
Lees ook

Linda de Mol in tranen

Niet alleen Linda wordt destijds in de gaten gehouden, ook Julian en zijn zusjes zijn in die periode flink beveiligd. Zo worden ze elke dag naar school gebracht en gehaald. In het blad van zijn moeder zegt hij hierover: "In het begin was ik echt bang, maar daarna werd ons huis zo zwaar beveiligd en liepen er altijd overal mensen met ons mee, dat dat gevoel minder werd.”

Toch vond Julian het een lastige periode. Hij wist ook niet goed hoe zijn omgeving zou reageren op de nieuwe situatie. Daarom zei hij de eerste paar weken maar dat zijn fiets kapot was. “Ik werd ineens gebracht, opgehaald en er liep iemand met me mee naar de deur. Dus dat was best raar voor anderen”, aldus de jongen.

Julian is al snel gewend aan de situatie, maar voor zijn moeder is dit wel even anders: “Mijn moeder is wél ruim een jaar heel angstig geweest, voor ons. Die kon niet slapen als wij naar de kroeg waren”, zegt hij tijdens het interview. 

Gelukkig is er Johnny, waarmee de Julian erg close is. Aan hem kan Julian alles kwijt omdat hij precies weet hoe “zowel de leuke als minder leuke dingen” zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Linda de Mol