Restaurants in Lissabon vooraf getest voor Waylon

Door RTL Boulevard/NRC··Aangepast:
© ANPRestaurants in Lissabon vooraf getest voor Waylon
Songfestival in Lissabon

Een delegatie van de AVROTROS heeft van te voren een aantal restaurants in Lissabon getest voor Waylon. Ook is het hotel zorgvuldig gekozen. Dat laat het hoofd van de Nederlandse songfestivaldelegatie weten in het NRC.

"Je wilt niet dat Waylon op een avond besluit in het hotel te dineren en de volgende dag bij het ontbijt zegt dat het niet lekker was"

Daniël laat in de krant weten dat hij in december drie dagen naar Lissabon is geweest. "We gaan er ook altijd even eten. Je wilt niet dat Waylon op een avond besluit in het hotel te dineren en de volgende dag bij het ontbijt zegt dat het eten niet lekker was."

Ook is er toen een keuze voor het hotel gemaakt. En daar bleken vooral de ramen erg belangrijk. "Sommige mensen vinden het belangrijk, dat ramen open kunnen."

Sturen we volgend jaar deze zangeres naar het songfestival?
Lees ook

Sturen we volgend jaar deze zangeres naar het songfestival?

Het gaat er volgens Daniël allemaal om dat de artiest ter plekke zich goed voelt en het naar zijn zin heeft. "Je moet je gewoon goed voelen, in de weken van het songfestival. Waarom zou je Waylon geen suite geven? Waar een geluidsinstallatie in staat – daar heb ik ook op gelet – zodat hij muziek kan draaien. Zelf zou ik dat prettig vinden. In entertainment draait het om details."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste songfestivalnieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
WaylonEurovisiesongfestival