strijd tegen de kilo's

Patty Brard onthult hoeveel ze is afgevallen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard onthult hoeveel ze is afgevallen
RTL

Patty Brard onthult in haar nieuwste vlog voor LINDA.tv hoeveel ze de afgelopen maanden is afgevallen. Ook nemen Pat en haar lief een grote stap: ze keren terug naar Nederland!

"Je zou het in zakken aardappels moeten zien”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De kilo’s vliegen eraf en dat is ook goed te zien! Inmiddels is de altijd vrolijke presentatrice al 17(!) kilo afgevallen. En dat in slechts 2,5 maand! “Je zou het in zakken aardappels moeten zien”, grapt Pat in de video. 

Patty Brard wil afgesloten songfestivalrepetities
Lees ook

Patty Brard wil afgesloten songfestivalrepetities

Het kan de voormalig Luv-zangeres niet snel genoeg gaan: “Ik ben een tijdje in de 81 blijven hangen. Toen ben ik naar de 80 gegaan, maar bij 80,5 blijft hij nog even hangen. Hoe graag ik hem ook naar de 70 zou willen duwen.” Toch vindt Patty het geen ramp, want zo kan ze langzaam wennen aan het idee. En er is nog een groot pluspunt: zo krijgt ze geen overtollig vel! “En laten we eerlijk zijn: 17 kilo in 2,5 maand is best wel heel erg veel”, aldus Patty.

 

Toch laat die 70 kilo de tv-koningin niet los. Er is volgens de presentatrice maar één oplossing: afreken met de haast. “De haast van het werken, de haast van de kilo’s eraf. De haast van het verkeerd eten. Haast is wat de klok slaat bij mij, al jaren.” 

Desondanks wil haar leven het nog niet echt toelaten. Daarom neemt Pat nu een drastisch besluit: ze keert terug naar ons koude kikkerlandje! “Als ik nog niet klaar ben om op te houden met werken en ik nog alle leuke dingen wil doen die in aangeboden krijg. Dan moet het niet zo zijn dat ik op en neer blijf reizen tussen Nederland en Ibiza. Want dat reizen hakt er enorm in bij mij”, vertelt ze. 

Natuurlijk gaat Patty het lekker weer op Ibiza missen, maar stiekem vindt ze het niet zo héél erg: “Ik vind het eigenlijk wel lekker”, verklapt ze.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Patty Brard