relationship is over

Nu alweer over en uit tussen Temptation-Kevin en Chloë

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Emmely de Boey/Instagram KevinNu alweer over en uit tussen Temptation-Kevin en Chloë
RTL

Kevin ging naar Temptation Island met zijn vriendin Megan, maar belandde in Thailand al snel in de armen van verleidster Chloë. Na Temptation Island hadden de twee zelfs een relatie, maar die is nu alweer over.

"Hij blijft maar flirten met andere meisjes"

In het Vlaamse blad Dag Allemaal vertelt Chloë dat zij degene was die het heeft uitgemaakt. De Belgische verleidster was bang om gekwetst te worden: "Hij bleef maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen."

Na het Temptation-avontuur had Chloë ook nog een klein dingetje met verleider Joshua. Toen de kortstondige relatie tussen Joshua en Chloë over was, ging Chloë terug naar Kevin. Het zorgde toch voor spanning in hun relatie. Kevin was bijvoorbeeld boos geworden, omdat zijn ex-vriendin Joshua ergens was tegengekomen. Volgens Chloë was dat nergens voor nodig: "Ik ben niet meer bevriend met Joshua op Facebook of op Instagram. Wij zien of horen elkaar nooit."

Temptation-Mezdi maakt eigen track
Lees ook

Temptation-Mezdi maakt eigen track

Chloë vond het allemaal erg hypocriet van Kevin, vooral omdat hij nog steeds contact had met zijn ex. Volgens de Belgische schone hebben Kevin en Megan nog steeds contact met elkaar, ondanks dat Megan een nieuwe lover heeft. 

De wulpse verleidster snapt er niks van: "Mochten ze een kind hebben, dan zou ik daar alle begrip voor hebben. Maar nu... Dat contact hoeft toch niet meer?"

Wie dacht dat met het einde van Temptation Island ook alle liefdesdrama was afgelopen, heeft het mis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma