De bom is ontploft

Bizarre wending in Utopia zorgt voor heftige ruzie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaBizarre wending in Utopia zorgt voor heftige ruzie
RTL

Een sluw plannetje van Bas, Romy en de Utopia-tweeling Fay en Demi heeft vandaag gezorgd voor een hoop commotie in het beloofde land...

"Romy, ga jij morgen je Utopia-hart laten spreken?"

Demi, Linda en Mehmet zitten deze week in de beruchte gevarenzone en één van hen had eigenlijk vandaag dan ook Utopia moeten verlaten... Maar doordat Bas niet gestemd heeft op zijn Utopiaanse vriendinnetje Demi maar op zijn rivaal Mehmet is de eliminatie geëindigd in een gelijkspel tussen Mehmet en Linda.

En dus zal er morgen opnieuw gestemd worden door de Utopianen. Romy en Fay hebben gestemd op Demi waardoor zij automatisch vrijgesteld is van eliminatie. Morgen zullen de bewoners moeten kiezen tussen Linda en Mehmet.

Bas, Demi, Fay en Romy© Utopia
Bas, Demi, Fay en Romy

Door op Mehmet te stemmen in plaats van op Linda ziet het er naar uit dat Mehmet morgen degene is die het SBS 6-programma zal moeten verlaten. En dat terwijl hij juist graag Linda had zien blijven in Utopia.

Mehmet spuwt na de stemmingsronde zijn gal tegen Bas, Fay, Demi en Romy. Vooral Romy moet het ontgelden. "Romy, ga jij morgen je Utopia-hart laten spreken?", vraagt hij direct. "Anders ben je heel schijnheilig en achterbaks", briest Mehmet tegen de jonge flapuit. Romy is duidelijk ontdaan door de harde woorden van Mehmet maar geeft aan vanaf nu het spel ook te gaan spelen.

Mehmet is woest© Utopia
Mehmet is woest

Mehmet probeert alles op alles te zetten om Linda in het spel te houden. Hij besluit zelfs over te gaan tot een financiële lockdown! Als de man van de financiën heeft Mehmet alle pinpasjes in beheer en hij is vastbesloten om al het geld te bevriezen als de groep besluit om Linda naar huis te sturen.

Zullen de Utopianen zich gewonnen geven of sturen zij Linda alsnog naar huis? Morgen zal moeten blijken of de financiële represailles van Mehmet het gewenste effect zullen opleveren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma