hondenleven

Monique rouwt om verlies Dunya

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram MoniqueMonique rouwt om verlies Dunya
RTL

Afgelopen maandag neemt het liefje van André Hazes afscheid van haar pitbull Dunya. Op Instagram laat Monique weten dat het verlies haar enorm zwaar valt.

"Het is net alsof er een stukje van m’n hart weg is"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

“Het is zo vreselijk leeg om zonder Doenie in huis te zijn”, schrijf ze onder een zoet kiekje van Dunya en haar zoontje. “Haar plekje op de bank, haar voerbak, haar riem, haar eten, haar medicijntjes, maar vooral al haar losse haartjes die ik overal nog terug vind. Het is net alsof er een stukje van m’n hart weg is. Wat een vreselijke pijn is dit!”

Monique herdenkt hondje Dunya op bijzondere manier
Lees ook

Monique herdenkt hondje Dunya op bijzondere manier

Gelukkig vindt Monqiue troost bij haar andere schat van een hond, Gioia: “Door haar kom ik hier sneller doorheen! Zonder haar was ik nu in een heel groot gat gevallen. Er zullen mensen zijn die zeggen “je hebt toch je kind”, maar als je niet hebt gevoeld welke band ik heb gehad met mijn hondenkind dan zal je dit nooit begrijpen! Dat ik dingen post is een deel van mijn rouwproces en dat verdient Dunya, want zij was voor mij de wereld”, aldus Mo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!