Goede Tijden, Oude Tijden

Soaphunk Tim Immers vanavond terug in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSoaphunk Tim Immers vanavond terug in GTST
RTL

De fans hebben er 23 jaar op moeten wachten, maar vanavond maakt de knappe Tim Immers dan ein-de-lijk zijn comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In 1995 vertrokken Mark de Moor en Marieke Vollaards naar zonnig Italië om daar het geluk te gaan beproeven. En nu zijn ze dus weer terug! De tortelduifjes zijn vastbesloten om een nieuw bestaan op te gaan bouwen in soapdorp Meerdijk.

Janine is blij verrast om haar zusje weer terug te zien, maar al gauw wordt duidelijk dat Mark en Marieke niet helemaal eerlijk zijn over wat er zich heeft afgespeeld in Italië. De twee blijken namelijk te kampen met grote financiële kopzorgen, maar houden dit angstvallig verborgen voor hun vrienden en familie...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dít is het nieuwste liefdeskoppeltje van GTST
Lees ook

Dít is het nieuwste liefdeskoppeltje van GTST

Opvallend is dat de rol van Marieke Vollaards dit keer niet gespeeld wordt door Nathalie Mourits. Lidewij Mahler neemt namelijk het stokje van Nathalie over. Eerder was zij al te zien in Zwartboek en Daglicht. 

Tim keert wél weer terug op het vertrouwde soapnest. Na zijn vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden bracht hij de singles Liever Dan Lief, Roze Bril en Vliegen Zonder Vleugels uit. Ook was hij ruim 3,5 jaar te zien als Ravi Wertheimer in Onderweg Naar Morgen. Daarnaast presenteerde Tim TV Makelaar en House Vision. De laatste jaren is Tim vooral actief als horecaman. Zo is hij de mede-eigenaar van Bar Moustache in Amsterdam. En nu is hij - 23 jaar na dato - dus weer terug als Mark in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De soaprentree van Tim Immers is vanavond te zien om 20.00 in Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tim Immers