Prins Charles begeleidt Meghan naar het altaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins Charles begeleidt Meghan naar het altaar
De wedding van Harry en Meghan

De bruiloft van prins Harry en Meghan Markle houdt de gemoederen flink bezig. Vooral nu de vader van de bruid niet aanwezig zal zijn. Aanstaande schoonvader prins Charles neemt nu zijn rol over.

"Prins Charles is blij om Meghan zo welkom te heten in de familie"

Kensington Palace laat in een officieel statement weten dat prins Charles Meghan Markle naar het altaar zal begeleiden. Prins Charles is blij dat hij op deze manier Meghan welkom kan heten in de koninklijke familie.

De vader van Meghan is zaterdag niet aanwezig, omdat hij geopereerd is aan zijn hart. Er werd daarom al een paar dagen gespeculeerd over wie Meghan naar het altaar zou brengen.

Toch is de rol van prins Charles anders dan wanneer Meghan's vader wel bij de bruiloft aanwezig zou zijn. Prins Charles kan zijn schoondochter niet weggeven, zoals Meghan's vader dat wel had gekund. Prins Charles geeft haar dus niet weg, maar brengt haar alleen naar het altaar.

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook is vandaag bekend geworden dat prins Philip, de 96-jarige opa van prins Harry, aanwezig zal zijn bij de bruiloft. De echtgenoot van koningin Elizabeth lag in het ziekenhuis, omdat hij werd geopereerd aan zijn heup.

Vader Meghan Markle mist bruiloft door operatie
Lees ook

Vader Meghan Markle mist bruiloft door operatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Koning CharlesMeghan Markle