in love with a fairytale

Huwelijk Sarah Jessica Parker is net een sprookje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyHuwelijk Sarah Jessica Parker is net een sprookje
RTL

19 mei is een bijzondere dag voor Sarah Jessica Parker en lief Matthew Broderick. In 1997 beloven ze elkaar namelijk hun eeuwige trouw! 21 jaar later zijn ze nog steeds smoorverliefd op elkaar.

"Ik hou nog steeds echt van hem"

Ondanks dat SJP in 1998 de rol van haar leven scoort als single girl Carrie Bradshaw, is ze dan al jaren gelukkig met haar vent. De prachtrelatie van de twee tortelduifjes klinkt haast als een sprookje en is een uniek fenomeen in Hollywood.

Sarah Jessica Parker aangeklaagd
Lees ook

Sarah Jessica Parker aangeklaagd

Hoewel het verliefde stel vaak met hun koppies op de buis of het witte scherm te zien zijn, weten niet veel mensen dat ze beide hun carrière beginnen op Broadway! In het theater tussen de schmink en de kostuums slaat de vonk over tussen de twee.

Na vijf jaar genieten van elkaar besluit het koppel op 19 mei 1997 elkaar het ja-woord te geven. Opvallend detail: de twee hielden hun trouwplannen geheim voor hun vrienden en familie! In plaats van iedereen te vertellen wat er gaande was, lokte ze het gezelschap naar de trouwlocatie met het idee dat ze naar een feestje gingen. Het was dan ook een complete verassing toen de uitgenodigde erachter kwamen dat ze op een trouwerij waren!

Wie denkt dat SJP voor een traditionele jurk ging zoals Carrie heeft mis. De actrice schitterde namelijk in een prachtige zwarte(!) jurk van Morgane Le Fay. En daar is ze tot op de dag van vandaag nog altijd happy mee: “Ik heb nooit aan een trouwjurk gedacht. Nooit. Ik heb er niet één dag over gedroomd”, zegt ze tijdens een interview in People magazine.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het plaatje wordt in 2002 compleet als zoontje James ter wereld komt. Zeven jaar later verwelkomen de twee lovebirds nog twee prachtkinderen via een draagmoeder.

Ondanks hun carrière en drukke gezinsleven, maakt het gelukkige koppeltje nog steeds tijd voor elkaar vrij. Zo nemen ze elkaar bijvoorbeeld regelmatig mee op date. Vanzelfsprekend delen ze nog altijd de liefde voor het theater en daar worden ze dan ook regelmatig gespot!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In een interview zegt de zangeres dat na meer dan twintig jaar huwelijk het een en ander wel veranderd. Maar dat is juist goed: “Jij en je partner gaan veranderen. Het lijkt gek, maar ik denk dat je veel geluk hebt als je de persoon dan ook nog leuk vindt. Ik hou nog steeds echt van hem. Ik weet zeker dat ik hem irriteer en hij ergert me, maar ik leer hem elke dag beter kennen.’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Sarah Jessica Parker