afvalstrijd

Dit is het huidige gewicht van Patty Brard

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit is het huidige gewicht van Patty Brard
RTL

Patty Brard onthult in haar nieuwste vlog voor LINDA.tv hoeveel kilo de weegschaal op dit moment aantikt. En het resultaat mag er zijn!

"Ik zit in de 70! Ik ben benieuwd waar dit eindigt”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In haar nieuwste video doet Pat een boekje open over haar Moederdag. Een dag dat elk jaar weer zwaar valt bij de tv-persoonlijkheid. “Toen werd het Moederdag en dat is in mijn geval altijd een wat rottige dag”, vertelt ze in haar vlog. “Ik heb een kind die het woord Moederdag waarschijnlijk niet kan uitspreken. En ik heb een moeder die ik door een ruzie met mijn zus niet kan zien. Dus Moederdag is voor mij echt de rottigste dag van de week.”

 

Patty Brard: 'Ik ben nu gewoon dik'
Lees ook

Patty Brard: 'Ik ben nu gewoon dik'

Gelukkig heeft Patty onwijs lieve vrienden die haar maar al te graag op sleeptouw nemen. Zo heeft ze toch nog een super Moederdag! Haar week kan sowieso niet meer kapot, want de dame heeft inmiddels de 79 kilo aangetikt! "Ik zit in de 70! Ik ben benieuwd waar dit eindigt”, sluit ze haar één na laatste video af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Patty Brard