Andere weg

Humberto vervangt Jandino in Dance Dance Dance

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHumberto vervangt Jandino in Dance Dance Dance
RTL

Humberto Tan gaat het nieuwe seizoen Dance Dance Dance presenteren! De Late Night-presentator neemt hiermee de rol over van Jandino die samen met RTL heeft afgesproken een nieuwe weg in te slaan.

"Ik wens Humberto superveel plezier met dit leuke avontuur”

"We hebben intern gesproken over de mogelijkheid om de aanstaande reeks van Dance Dance Dance over te dragen aan Humberto. Die was enthousiast en volgt Jandino op", vertelt RTL. Jandino moet nog even wennen aan het idee van zijn vertrek bij het dansprogramma. “Ik vind het jammer om afscheid te nemen van mijn tv-huwelijk met Chantal Janzen. Ik wil alle fans en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken voor de onvoorwaardelijke liefde en steun. Ik wens Humberto superveel plezier met dit leuke avontuur.”

Jandino voor het eerst in zijn leven aan de kant gezet
Lees ook

Jandino voor het eerst in zijn leven aan de kant gezet

RTL en Jandino maakten bekend dat zij een nieuwe toekomst inslaan mét, maar ook zonder elkaar. Jandino zal een vrijere rol krijgen om ook te presenteren bij andere zenders. Bovendien wil hij zich verder focussen op het produceren van eigen content voor onder andere de platformen van RTL en zijn eigen theaterproducties.

Naast Dance Dance Dance was Jandino afgelopen jaar bij RTL te zien als presentator van Alles Mag Op Zaterdag, Wie ben ik en DINO. RTL en Jandino blijven wel met elkaar samenwerken, maar op een andere manier. "We hebben met Jandino gesproken over zijn toekomst bij RTL. Hij gaf aan meer vrijheid te willen, mede om zich te kunnen richten op het produceren. Zo'n creatieve wens kunnen we alleen maar aanmoedigen", laat zenderdirecteur Werner van Es weten.

Druk jaar

Na een heel druk jaar, met naast zijn presentatieklussen ook cabaretshows en werken aan deel twee van bioscoopfilm Bon Bini Holland, besefte Jandino dat hij het de komende tijd anders wilde aanpakken. "Meer focussen op het produceren en in een vrijere rol blijven presenteren. Ik ga samen met RTL nieuwe content ontwikkelen vanuit mijn productiehuis 'Het Huis van Asporaat'. Ik ga hier weer hard aan werken, zodat ook dit een succes wordt."

In de vrijere rol krijgt Jandino ook de kans om te presenteren bij andere zenders, laat RTL weten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Jandino AsporaatHumberto TanRTL NederlandDance Dance Dance