Oude tijden herleven

Jette van der Meij hoopt op GTST-comeback Arnie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Jette van der Meij hoopt op GTST-comeback Arnie
RTL

Jette van der Meij denkt nog lang niet aan stoppen! Maar mocht haar GTST-alterego Laura Selmhorst dan toch ooit soapdorp Meerdijk verlaten, dan weet Jette al met wie ze haar allerlaatste scène wil spelen...

"Reinout is voor mij heel belangrijk"

Jette van der Meij laat aan RTL Boulevard stiekem te hopen op de comeback van soapzoon Reinout Oerlemans, die in de beginjaren de rol van Arnie Alberts speelde in GTST. "Reinout is van alle oud-collega's degene van wie ik het meeste hou. Ik heb hem laatst nog gezien. Hij speelde zo lang mijn zoon. Reinout is voor mij heel belangrijk."

‘Amir’ geniet van samenwerking met GTST-liefje ‘Sjors’
Lees ook

‘Amir’ geniet van samenwerking met GTST-liefje ‘Sjors’

Jette heeft ook al nagedacht over hoe Arnie zijn rentree zou kunnen maken in Goede Tijden, Slechte Tijden. "Ik dacht vandaag ineens: hoe leuk zou het zijn wanneer Laura ooit uit de serie vertrekt dat ze in een ver land uit het vliegtuig stapt en Arnie dan haar op staat te wachten. En dat Arnie dan zegt: 'kijk zie je wel, ik ben altijd blijven leven'. Dat Reinout even een scène meespeelt en we vervolgens samen uit de serie vertrekken."

Toch denkt Jette niet dat de makers Reinout kunnen strikken voor een korte comeback. "Ik denk niet dat hij het doet nee, haha."

Vooralsnog is er volgens Jette echter geen sprake van een exit van la Selmhorst. Aan RTL Boulevard laat de 63-jarige actrice weten geen plannen te hebben om de serie te verlaten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
GTST