The Big Apple

Vertrekt Sam Dekker uit GTST?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVertrekt Sam Dekker uit GTST?
RTL

De geruchtenmachine draait overuren: in navolging van soapbroertje Buddy Vedder zou ook Stijn Fransen Goede Tijden, Slechte Tijden gaan verlaten...

Stijn haar alterego Sam Dekker heeft namelijk een stage weten te bemachtigen in het altijd bruisende New York. Sam droomt van een carrière als fotografe en dus kan ze deze kans niet laten lopen. Na lang wikken en wegen heeft de vrolijke flapuit dan ook besloten om haar hart te volgen en soapdorp Meerdijk te verlaten. 

Deze soapie keert volgende week terug in GTST
Lees ook

Deze soapie keert volgende week terug in GTST

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moeder Linda heeft het maar wat moeilijk met het naderende vertrek van haar meisje. Eerder moet de soapvedette al afscheid nemen van haar zoon Rover Dekker. Hij verliet op 30 november 2017 Goede Tijden, Slechte Tijden om het geluk te gaan beproeven bij vader Bill in Canada.

De grote vraag is nu of Stijn Fransen ook daadwerkelijk Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verlaten. De blondine is sinds 22 december 2015 te zien in de soapserie.

De soapfans zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze antwoord krijgen op deze prangende vraag, want vooralsnog houdt de blondine haar lippen stijf op elkaar over een mogelijk vertrek uit de razend populaire RTL 4-soap...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Stijn FransenGTST