gluurpraktijken

'Barbie krijgt 14.000 euro van Haags ziekenhuis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Barbie krijgt 14.000 euro van Haags ziekenhuis'
RTL

Samantha de Jong heeft een schadevergoeding van €14.000 ontvangen, dat meldt blad Weekend. Ze kreeg dit van het HagaZiekenhuis in Den Haag nadat personeel in het medisch dossier van de blondine hadden rondgeneusd.

Het was voor Samantha de Jong flink schrikken toen zij begin dit jaar in het ziekenhuis belandde. Maar liefst 85 personeelsleden van het ziekenhuis hadden zonder toestemming in haar medisch dossier gekeken. Een familielid van Barbie laat aan Weekend weten dat de blondine nu een geldbedrag zou hebben ontvangen na een schikking met het ziekenhuis.

Het gaat in totaal om €14.000. Volgens het familielid van Barbie is dat veel te weinig. De helft gaat namelijk naar de advocaat en ook de belastingdienst snoept er een beetje vanaf. Samantha zelf zou van het bedrag slechts €3.500 overhouden.

Liefje Michael doet boekje open over Barbie
Lees ook

Liefje Michael doet boekje open over Barbie

Barbie heeft het geld van de schadevergoeding in haar nieuwe huisje gestoken. Haar kinderen Milano en Angelina merken er het meeste van, zij krijgen volgens de insider een spiksplinternieuwe kinderkamer. Van het overige geld heeft zij verf en een vloer gekocht.

RTL Boulevard heeft contact gezocht met de vader van Samantha, Ron. Hij vertelt dat we het bericht in de Weekend met een korreltje zout moeten nemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]