ben blij dat je hier bent...

BLØF nodigt heel Zoutelande uit voor Concert at Sea

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBLØF nodigt heel Zoutelande uit voor Concert at Sea
RTL

Een ludieke actie van BLØF: de band nodigt alle inwoners van Zoutelande uit voor Concert at Sea. Zoutelanders mogen op donderdag 28 juni gratis naar binnen bij het festival op de Brouwersdam in Zeeland.

"Graag willen we het succes van het nummer samen met jou als inwoner vieren"

Bewoners van het Zeeuwse dorp krijgen deze week een brief met een gratis kaart voor Concert at Sea. En dat zijn er heel wat. In het dorpje wonen namelijk 1631 inwoners. "Het liedje Zoutelande was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we het succes van het nummer samen met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren", schrijft BLØF in de brief.

BLØF geeft zijn grootste show ooit in België
Lees ook

BLØF geeft zijn grootste show ooit in België

BLØF heeft met hun enorme hit Zoutelande internationaal op de kaart gezet. Het stond niet alleen in Nederland lang op nummer 1 in de Top 40, ook in België stond de hit zes weken bovenaan de hitlijst. Het nummer is tevens de grootste hit ooit voor de Zeeuwse band.

Mochten de mensen uit Zoutelande gebruikmaken van de gratis kaart, dan kunnen ze zich op het festival ook wagen aan een speciaal biertje: Zoutelande Blond. Net als in voorgaande edities biedt de Zeeuwse band ook dit jaar een eigen bier aan tijdens Concert at Sea. BLØF zit in de organisatie van het muziekfestival.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
BLØF