Hartverscheurend

Patty Brard mag bejaarde moeder niet bezoeken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard mag bejaarde moeder niet bezoeken
RTL

Morgenavond is Patty Brard te zien in het RTL 5-programma BN'ers In Therapie. Hierin vertelt de voormalige Luv'-zangeres al meer dan zes jaar geen contact te hebben met haar moeder. En dat doet Pat behoorlijk veel verdriet...

"Ik lig echt wakker van deze verdrietige situatie"

Patty is duidelijk aangeslagen wanneer ze met psychiater Esther van Fenema praat over het gemis van haar ouders. "Mijn moeder zit inmiddels in een verzorgingstehuis. Het is echt een hele gecompliceerde familiesituatie. Wij mogen mijn moeder niet zien. Mijn zusje heeft ervoor gezorgd dat mijn broer en ik niet meer bij mijn moeder mogen."

Ook Patty's liefje Antoine de Vijver doet in het programma een boekje open over de moeizame relatie tussen Patty en haar ouders. "Haar vader is inmiddels overleden. Dat wist Patty niet, ze heeft dat via via moeten horen. Toen was hij al vier dagen overleden."

Patty Brard wil afgesloten songfestivalrepetities
Lees ook

Patty Brard wil afgesloten songfestivalrepetities

In 2016 leek het erop dat alles toch nog goed zou te komen met de familie Brard. "Patty probeert wanhopig contact te krijgen met haar moeder. Dat is twee jaar geleden gelukt. Toen is haar moeder bij ons langsgekomen. Maar Patty is daarvoor meteen weer afgestraft door haar boze zus."

Patty denkt wel te weten waarom haar zus niet wil dat ze nog contact heeft met haar moeder. "Ik denk dat een hele lelijke vorm van jaloezie is. Die jaloezie uit zich op deze manier. Dat is heel schrijnend, want mijn moeder heeft duidelijk aangegeven dat ze haar kinderen graag wil zien."

Het ziet er echter niet naar uit dat Patty haar moeder op korte termijn weer in de armen zal sluiten. En dat doet de televisiediva heel veel pijn. "Ik lig echt wakker van deze verdrietige situatie. Dit had mijn vader nooit zo gewild."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Patty Brard