Hokken maar!

GTST's Melissa en Alkan willen samenwonen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram MelissaGTST's Melissa en Alkan willen samenwonen
RTL

Melissa Drost en Alkan Çöklü zijn stapelverliefd! Het gaat zelfs zo gaat tussen de tortelduifjes dat ze voorzichtig al praten over samenwonen...

"Alkan en ik hadden vanaf dag één enorme klik"

In weekblad Privé doet Melissa een boekje open over haar relatie met Alkan. "Alkan en ik hadden vanaf dag één een enorme klik. Toen we in de verhaallijn van GTST intiemer werden, kwam ook in het echte leven de romantiek in beeld. Eigenlijk was er qua gevoelens voor elkaar weinig verschil tussen de rollen die we speelden en ons privéleven. Een vriendschap is iets moois tussen ons geworden. Terwijl we op het eerste gezicht best verschillende mensen zijn."

Is dit de moordenaar van GTST's Jan Maes?
Lees ook

Is dit de moordenaar van GTST's Jan Maes?

Melissa en Alkan vonden het geen probleem om hun liefde openbaar te maken aan hun soapcollega's. "Normaal gesproken gaat het niemand wat aan, maar in ons geval was het beter om het te vertellen. Zeker als je samen in een soap zit ontkom je er niet aan om op een gegeven moment te zeggen: jongens, we zijn verliefd. De mensen zagen ons al steeds vaker samen, dan kun je maar beter open kaart spelen."

Het gaat supergoed tussen de GTST-lovebirds, maar ze wonen nog niet samen. "We zien elkaar erg vaak. Dan bedoel ik alleen op het werk. Sommige mensen vragen of het niet lastig is om samen te werken. Juist helemaal niet. We kijken vaak samen scènes terug of repeteren thuis met elkaar. Soms moeten we daar wel om lachen. Als iets niet goed gaat, dan geven we elkaar ook feedback. Het gaat zo goed tussen ons, dat het de bedoeling is dat we uiteindelijk gaan samenwonen."

Lees meer over
Alkan CokluMelissa DrostGTST