Kleine meisjes, grote dromen

Droom Louisa Janssen is uitgekomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Louisa JanssenDroom Louisa Janssen is uitgekomen
RTL

Louisa Janssen deelt op haar Instagram een interview dat jaren geleden heeft plaatsgevonden. De rondborstige TLC-ster vertelt in het interview te smachten naar roem. En die droom is uitgekomen!

"Never give up"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Louisa Jansen zet tattoo voor 'Rosanna'
Lees ook

Louisa Jansen zet tattoo voor 'Rosanna'

Louisa Janssen laat weten maar wat trots te zijn op wat ze allemaal bereikt heeft de afgelopen jaren. "En het is gelukt! Never give up", schrijft de rondborstige realityster op haar Instagram. 

Louisa vertelt in het interview vroeger maar wat graag bekend te willen worden. Van Idols tot aan programma's bij de lokale omroep: Lo deed werkelijk waar overal aan mee in de hoop in de spotlights te belanden. 

“Ik hou van aandacht. Vroeger was dat negatieve aandacht, nu is die positief. Ik kan nu laten zien dat ik niet zo smerig ben zoals men ooit dacht. Velen kennen me van Idols. Als ze naar mij roepen, zwaai ik altijd terug.”

De droom van Louisa is uitgekomen. Samen met haar liefje Rowan heeft ze al meerdere realitysoaps gemaakt voor TLC. Binnenkort zal er weer een nieuw seizoen van start gaan over het wel en wee van het bijzondere liefdeskoppel. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Louisa Janssen