hello goodbye

Igmar stuurt treitervlogger weg uit Qmusic-studio

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIgmar stuurt treitervlogger weg uit Qmusic-studio
RTL

De beruchte treitervlogger Ismail Ilgun kwam afgelopen week al twee keer niet opdagen in de studio bij Mattie, Fien en Igmar. Als hij uit het niets dan tóch voor de deur staat is Igmar er helemaal klaar mee. Hij stuurt hem zonder pardon de laan uit.

"Ik heb er eigenlijk geen geldig excuus voor"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ismail zou in de show van het drietal komen babbelen over het RTL5-programma BN’ers in Therapie. Nadat hij de dj’s niet één, maar twee keer deze week teleurstelde besloot hij vandaag alsnog onverwachts bij de studio aan te kloppen.

Winnaar nieuw radiospel Qmusic bekend
Lees ook

Winnaar nieuw radiospel Qmusic bekend

"Ik heb er eigenlijk geen geldig excuus voor. Ik kan wel smoesjes gaan verzinnen, maar ik was kapot. Ik was niet opgestaan. Het is niet echt professioneel van me”, aldus de vlogger. Ismail schuift het op zijn gebrek aan discipline en vervolgt: “Eigenlijk had ik moeten zeggen: ‘Kunnen we het niet wat later doen?” Wordt toch lastig aangezien Mattie, Fien en Igmar een ochtendprogramma maken… 

Igmar is dan ook streng voor de vlogger: “Ik kan niet met je in gesprek gaan, ons programma is om negen uur klaar.” Er zit dan ook niets anders op dan afscheid te nemen van Ismail en hij wordt abrupt het pand uit gezet. 

Lees meer over
Qmusic