o m g

Kelly geschrokken van eerste beelden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy KohKelly geschrokken van eerste beelden
RTL

De 29-jarige verleidster Kelly weet al op dag een alle mannen om haar billen… euh, vinger te winden. Ze schaamt ze absoluut niet voor haar flinke bilpartij, maar toch vindt ze het extreem confronterend op zichzelf zo op beeld te zien. “O, wat heftig”, vertelt ze tegen Olcay in Temptation VIPS Gossip.

"Hier schrik ik van"

Verleidster Kelly wordt in Temptation VIPS Gossip onderworpen aan het pittge vragenvuur van Olcay. Maar Olcay heeft ook nog een kleine verrassing voor de blondine: een sneak peek van de allereerste aflevering. 

De uitdagende Kelly voelt de bui al hangen, maar schrikt ze toch een hoedje als ze de eerste beelden ziet. “O, wat heftig”, zegt ze verschrikt terwijl ze niet weg kan kijken van haar flinke bilpartij op de boot. 

Kaj Gorgels wil Olcay in Temptation Island VIPS
Lees ook

Kaj Gorgels wil Olcay in Temptation Island VIPS

Maar het wordt nóg erger, want in de eerste aflevering van Temptation Island VIPS gaat de verleidster helemaal los met twerken. “Hier schrik ik van. Sorry mam”, zegt Kel met het schaamrood op haar kaken. 

Toch is het schudden met haar kont niet nieuw voor de blondine, ze staat namelijk regelmatig te twerken tijdens het stappen. "Ik ben gewoon puur mezelf. Ik ben iemand die altijd overal staat te twerken en te dansen en te doen." Spijt heeft ze, zo zegt ze: "In dat water ziet het er zo mooi uit."

Alle afleveringen van Temptation Gossip kijk je hier!

Elke donderdag kijk je een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland.

Lees meer over
Olcay GulsenTv-programma