Nostalgie

Keert The Hills terug op MTV?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKeert The Hills terug op MTV?
RTL

Groot nieuws voor alle The Hills-fans! De tijden dat je keihard met Unwritten aan het meezingen was en met vriendinnen aan het discussiëren was of Lauren of Heidi nou gelijk had in de ruzie, komen eindelijk terug! MTV denkt er namelijk over na om een revival van The Hills te maken met dezelfde personages!

"Ik denk dat het moeilijk zou zijn om iedereen weer bij elkaar te krijgen"

Na allerlei series die door MTV nieuw leven zijn ingeblazen, zoals het enorme succes van Jershey Shore, willen ze ook 's werelds favoriete realityserie weer opnieuw laten beginnen. En dat met dezelfde personages! Maar hoe we tien jaar geleden de levens volgden van meisjes die op zoek waren naar hun grote liefde en naar een te gekke baan, zijn de sterren nu vrijwel allemaal getrouwd en hebben ze kinderen. Het zal dus enorm anders worden dan toen.

The Hills' Spencer en Heidi negen jaar getrouwd
Lees ook

The Hills' Spencer en Heidi negen jaar getrouwd

Ondanks dat de meeste fans laaiend enthousiast zijn over het idee, ziet Lauren Conrad het niet helemaal zitten om weer mee te doen. Haar collega's Audrina Patridge, Kristin Cavallari, Heidi Montag en liefje Spencer Pratt overigens wel. Ook Whitney Post vertelt aan Us Magazine opgewonden te zijn. "Ik denk dat er een kleine mogelijkheid is. Ik bedoel, mensen praten er een beetje over, maar het is niet dat er iets concreets in werking is. Ik denk dat het moeilijk zou zijn om iedereen weer bij elkaar te krijgen alleen al omdat we allemaal op zulke verschillende plaatsen zijn. Maar het zou zeker leuk zijn", vertelt de ster.

Er is op dit moment nog geen bevestiging of er officiële gesprekken zijn begonnen tussen MTV en de hierboven genoemde castleden. Maar omdat er over gepraat wordt zou het zomaar kunnen dat de plannen nog in de beginfase zitten. 

Lees meer over
Lauren ConradHeidi Montag