Onder vuur

Jurk Meghan Markle zorgt voor storm aan kritiek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJurk Meghan Markle zorgt voor storm aan kritiek
RTL

Meghan Markle straalde zaterdag in haar roze off the shoulder jurk als nooit tevoren tijdens Trooping the Colour, de parade waarbij de verjaardag van Britse koningin Elizabeth wordt gevierd Maar haar kekke japon kon ook rekenen op heel wat commentaar van verontwaardigde Twitteraars.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meghan droeg tijdens het koninklijke partijtje een lichtroze jurk van Carolina Herrera met een matching hoed van Philip Treacy. De outfit zorgde voor heel wat verdeeldheid in Twitterland.

Zo waren velen lovend over de prachtige outfit, maar vonden ook heel wat Twitteraars de outfit maar ongepast. Men vond de jurk te bloot voor een bijzondere gelegenheid als Trooping the Colour. Ze spuwden hun gal dan ook over de in hun ogen ordinaire outfit van Megh.

Hoogtepunten bruiloft Prins Harry en Meghan Markle
Lees ook

Hoogtepunten bruiloft Prins Harry en Meghan Markle

The Sun pakt vandaag ook uit met een groots artikel over de jurk. Het zou volgens de krant nou niet bepaald volgens protocol zijn om zo'n gewaagde outfit te draaien. "Modeprotocollen schrijven normaliter voor dat koninklijke vrouwen geen blote schouders of anderszins onthullende modekeuzes maken", valt in The Sun te lezen. 

Gelukkig trekt Meghan zich niets aan van alle kritiek en zou het dus ook goed zo kunnen zijn dat Meghan bij de volgende outfit gewoon weer verschijnt in een 'gewaagde' outfit.

Lees meer over
Meghan Markle