Retourtje Mexico

Beleef nu je eigen Temptation Island VIPS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy KohBeleef nu je eigen Temptation Island VIPS
RTL

Altijd al gedroomd van jouw eigen Temptation Island? Grijp dan nu je kans! Het enige wat je nodig hebt is een handje vol sexy verleiders, verliefde koppels en een resort. Om je de enige tijd en moeite te besparen hebben wij de feitjes van de luxe resorts voor je verzameld, zodat je alvast kan beginnen met sparen.

Wil je samen met jouw lover een nachtje doorbrengen in het resort van de vrouwen? Dan moet je beschikken over een goed gevulde portemonnee. Als je wilt verblijven in Casa del Mar leg je een schrale €3000,- per nacht neer. Voor dit bedrag krijg je een riante kamer met zeezicht, eigen jacuzzi en een zwembad waar je een bommetje in kan doen.

© KARISMA VILLAS

Mocht dit nou net niet binnen je budget vallen is er nog een andere optie: het resort van de mannen. Het kost je zo'n €2961,- om een nachtje in het exotische Puerto Estate te verblijven.

Voor dit heerlijke resort krijg je maar liefst negen slaapkamers, waarvan twee met prachtig uitzicht op de zee. Uiteraard is hier ook een eigen zwemband waar je de verkoeling op kan zoeken.

© MAYALUXE

Aan luxe zal het je dus niet ontbreken. Het enige wat jou rest is het zoeken van wanhopige stelletjes en hete verleiders die jou gaan vergezellen tijdens dit hemelse verblijf.

Lees meer over
Tv-programma