what dreams are made of

Hilary Duff ziet Lizzie McGuire-reboot wel zitten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHilary Duff ziet Lizzie McGuire-reboot wel zitten
RTL

Lizzie McGuire, wie is er niet groot mee geworden? Het is alweer veertien jaar geleden dat we de avonturen van de blondine konden volgen in de populaire televisieserie. Maar goed nieuws: actrice Hilary Duff ziet een reboot van de serie nu wel zitten.

"Ik hou van Lizzie McGuire"

In een interview van Buzzfeed wordt aan Hilary gevraagd of er een reboot komt van de serie Lizzie McGuire. De actrice ziet dat wel zitten: "Twee jaar geleden vond ik het nog een verschrikkelijk idee. Toen kwamen reboots net weer helemaal in." Toch volgt er een lichtpuntje voor de fans: "Maar je weet maar nooit. Ik hou van Lizzie McGuire en het zou heel leuk zijn om te zien hoe het nu met haar gaat."

Wie weet kunnen we dus straks weer genieten van de hysterische Lizzie en haar vrienden Miranda en Gordo. En natuurlijk wegzwijmelen bij hunk Ethan.

De actrice wordt ook gevraagd naar haar favoriete aflevering. Hilary is duidelijk, want dat is volgens haar de aflevering 'I want a bra'. Voor haar een bijzondere aflevering: "Ik had pas net een bh in het echte leven. En als ik het nu terugzie is het zo grappig."

Zoontje Hilary Duff heeft al naam voor zijn nieuwe zusje
Lees ook

Zoontje Hilary Duff heeft al naam voor zijn nieuwe zusje

De serie Lizzie McGuire was van 2001 tot 2004 te zien op televisie. De hele serie bestond maar uit twee seizoen met in totaal 65 afleveringen. In 2003 kwam de film The Lizzie McGuire Movie uit.

Lees meer over
Hilary Duff