royal update

Vader Meghan Markle: 'Beloof me dat je haar nooit zult slaan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVader Meghan Markle: 'Beloof me dat je haar nooit zult slaan'
RTL

De vader van Meghan Markle doet in Good Morning Britan voor het eerst een boekje open over het sprookjeshuwelijk van zijn dochter.

"Je bent een heer, beloof me dat je haar nooit zult slaan en ik geef je mijn goedkeuring”

In het openhartige interview praat Thomas voor het eerst uitgebreid over het beruchte paparazzischandaal, zijn intieme gesprekken met zijn nieuwe schoonzoon Harry en hij verklapt hoe de prins om de hand van zijn oogappeltje vroeg.

En dat laatste ging alles behalve normaal! Harry vroeg namelijk aan de telefoon om de hand van liefje Meghan! Thomas vertelt in het interview dat de twee hem samen belden en het heugelijke nieuws met hem deelden. Zijn antwoord hierop is kort, maar krachtig: “Je bent een heer, beloof me dat je haar nooit zult slaan en ik geef je mijn goedkeuring”, aldus Thomas Markle in Good Morning Britain.

De bruidsjurk van Meghan Markle is nu te koop
Lees ook

De bruidsjurk van Meghan Markle is nu te koop

Toch verliep hét huwelijk van het jaar niet zonder slag of stoot. Zo was het voor Thomas niet mogelijk om tijdens de bruiloft aanwezig te zijn, tot groot verdriet van de kersverse bruid. Over zijn afwezigheid bij de bruiloft zei hij het volgende: “Ze waren erg teleurgesteld. Meghan heeft vast gehuild, maar ze zeiden allebei: 'Zorg goed voor jezelf, we maken ons zorgen.'"

Het was de vader van Harry, prins Charles, die het stokje maar al te graag overnam. "Ik vond het een eer. Ik had geen betere vervanging voor mij kunnen bedenken dan iemand als prins Charles”, aldus de vader van Meghan.

Het is dus overduidelijk niet alleen rozengeur en mannenschijn achter de paleisdeuren. Zo komt Thomas Markle in een donker daglicht te staan wanneer blijkt dat hij een dealtje heeft gesloten met de paparazzo. "Dat is echt een fout geweest”, zegt hij hierover. “Ik dacht dat het een goede manier was om mijn imago op te poetsen, maar het heeft zich volledig tegen me gekeerd. Ik voel me er heel slecht over en heb mijn excuses aangeboden."

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry