baby on the way

Zo kwam Ferri Somogyi erachter dat hij vader werd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram FerriZo kwam Ferri Somogyi erachter dat hij vader werd
RTL

Soapie Ferri Somogyi en zijn liefje Noëlle zijn stapelverliefd op elkaar. Ze kunnen hun geluk dan ook niet op als ze er begin dit jaar achter komen dat ze een klein wondertje verwachten. “Het is allemaal belachelijk snel gegaan”, aldus de aanstaande papa.

“Dat moment is het grootste ongeloof wat ik mijn leven heb meegemaakt”

De twee tortelduifjes komen elkaar al een kleine tien jaar geleden tegen op de kermis in Volendam. Toch slaat de vonk pas later over en hebben ze sinds maart vorig jaar een relatie. Niet lang daarna denkt het happy couple al aan kinderen. 

In de vlog voor Mommyproof vertelt de acteur: “Het is allemaal belachelijk snel gegaan. We zijn nog niet eens zolang samen, anderhalf jaar. En na negen maanden werd Noëlle zwanger. Wel gepland, harstikke gepland. Maar we hadden niet verwacht dat het zó snel zou gaan.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ferri Somogyi deelt echobeelden van dochtertje
Lees ook

Ferri Somogyi deelt echobeelden van dochtertje

Ferri bekent in de video dat ze er beide van overtuigd waren dat het wel meer dan een half jaar kon duren voordat ze geluk hadden. Blijkbaar heeft de acteur snelle zwemmers, want het is al direct raak. Het tot over de oren verliefde koppel komt er tijdens een vakantie in IJsland, op één januari, achter dat ze zwanger zijn. “Dat moment is het grootste ongeloof wat ik mijn leven heb meegemaakt”, aldus de acteur die al jaren lang de rol van Rik de Jong vertolkt in GTST.

Ook voor aanstaande mama Noëlle is het bijna niet te bevatten: “Het was een sprookje.”

Noëlle, die 18 jaar jonger is dan de populaire acteur, is begin september uitgerekend. Afgelopen week kwam RTL Boulevard er achter dat het blije paar in het huwelijksbootje was gestapt. “Dit was voor nu handiger, met oog op de komst van de baby", laat Ferri weten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ferri Somogyi