Heimwee

Johan en Beau terug in Utopia 2?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram BeauJohan en Beau terug in Utopia 2?
RTL

Johan en Beau werden onlangs beiden verbannen uit het beloofde land, maar het bloed lijkt te kruipen waar het niet gaan kan... Zouden de tortelduifjes dan toch terugkeren in Utopia 2?

"Ik mis de vrijheid, ik mis de mensen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op Instagram deelt Beau een kiekje waarop te zien is dat ze samen met haar Utopia-vriendje Johan aan het hek staat van Utopia. Vol weemoed denken de twee aan de mooie tijden van weleer.

Gezinsuitbreiding Utopia-lovebirds Do en Bas
Lees ook

Gezinsuitbreiding Utopia-lovebirds Do en Bas

"Ik mis de vrijheid, ik mis de mensen. Hoe klein het terrein ook was, het heeft mijn wereld vergroot", schrijft de Limburgse schone op Instagram. 

Gezien de heimwee van Johan en Beau zou het weleens zo kunnen zijn dat zij hun comeback maken in Utopia 2. Iedere Utopiaan die indertijd actie heeft gevoerd om het programma te behouden mag zich namelijk opgeven voor het nieuwe seizoen van de populaire realityshow.

De programmamakers hebben beloofd dat er oudgedienden terugkeren, dus wie weet...

Slecht nieuws voor de fans: Johan laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat een terugkeer er voorlopig niet in zit. "Ik ben momenteel veel te druk met mijn boekingen. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar er zijn geen plannen voor Utopia 2." 

Ook laat Johan weten dat zijn liefje Beau niet terugkeert in het beloofde land. De kijkers moeten het dus jammer genoeg zonder Beau en Johan doen. 

Lees meer over
Tv-programma