Trots als een pauw

Yolanthe Cabau deelt über schattig filmpje met Xess Xava

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram YolantheYolanthe Cabau deelt über schattig filmpje met Xess Xava
RTL

Dat het liefje van Wesley Sneijder tot over haar oren dol is op haar kleine druif is van haar Instagram makkelijk af te lezen. Maar nu deelt de presentatrice een wel héél bijzondere tekst over Xess.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yolanthe beschrijft haar onvoorwaardelijke liefde voor haar kleine ventje. "Mijn babyjongen, elke keer als ik je glinsterende ogen zie, die de wereld vol nieuwsgierigheid aankijken, je gelach hoor en je glimlach zie, besef ik hoe mooi dit leven is. Jij bent mijn extensie, mijn emotionele tweeling en mijn meest trouwe alliantie en zielsverwant."

ZIEN: Yolanthe showt killerbody
Lees ook

ZIEN: Yolanthe showt killerbody

De trotse moeder vervolgt haar verhaal: "Ik wil je alleen maar gelukkig zien. Ik bid voor je gezegende en vreugdevolle pad in het leven en een krachtige gezondheid. Jij bent het grootste succes in mijn hele leven omdat ik erin geslaagd ben om zo'n puur, vriendelijk en intelligent jongetje leven te geven." 

"Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, ik zal altijd bij je zijn, je aanmoedigen en oppakken wanneer je down bent en geluk met je delen. Als je ooit een plek nodig hebt, waar je grenzeloze liefde en tederheid zult ontvangen, zal deze plek altijd in mijn armen zijn. Bedankt dat je me meeneemt op een prachtige reis, het moederschap genoemd. Ik hou zoveel van je!", aldus de 33-jarige actrice. 

Het prachtige mannetje Xess Xava Sneijder kwam in oktober 2015 op de wereld. Sindsdien kan het geluk niet meer op bij de trotse ouders. 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau