immigrantencrisis

John Legend wil een deal met Donald Trump

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
John Legend wil een deal met Donald Trump
RTL

De immigrantencrisis in Amerika blijft maar doorgaan en dat is John Legend een doorn in het oog.

"Als je beschaafdheid verwacht in de avond, moet je daar overdag niet aan tornen"

De zanger, die geen fan is van de Amerikaanse president Donald Trump, vraagt de regering via Twitter 'de families met elkaar te herenigen, zodat jullie daarna weer overal kunnen eten'. Hiermee verwijst John naar Witte Huis-woordvoerder Sarah Hackabee Sanders, die vorige week werd geweigerd in een restaurant in Virginia, vanwege het immigratiebeleid.

John Legend haalt uit naar Trump op Twitter
Lees ook

John Legend haalt uit naar Trump op Twitter

"Je kan niet verwachten de borden op de grond te gooien, om er daarna vervolgens van te eten. Als je beschaafdheid verwacht in de avond, moet je daar overdag niet aan tornen," aldus John. De zanger heeft ook een idee voor Donald: "Laten we een deal maken met de regering van Trump. Herenig alle families en jij kunt uiteten gaan waar je maar wil."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niet de eerste keer dat de Grammy-winnaar zich openlijk uitspreekt tegen Trump. Zowel hij als zijn vrouw Chrissy Teigen ventileren hun mening over de huidige regering regelmatig via sociale media en die liegt er niet om. President Trump heeft Teigen op een gegeven moment zelfs geblokt op zijn Twitter account.

Lees meer over
John LegendDonald Trump