Ode aan de liefde

Nieuwe Buren-tortelduifjes vieren liefdesjubileum

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Karina SmuldersNieuwe Buren-tortelduifjes vieren liefdesjubileum
RTL

Feest bij Karina Smulders en Fedja van Huêt! Het Nieuwe Buren-koppel is vandaag drie jaar getrouwd en dat viert Kar met het delen van een snoezig kiekje van hun bruiloft.

"Het werd per ongeluk toch een beetje de dag van ons leven"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op 27 juni 2015 gaven Karina en Fedja elkaar het ja-woord. Een dag die heel wat voeten in de aarde heeft gehad, zo legt Karina enige tijd geleden uit in VROUW magazine. "Wij waren allebei huiverig voor een bruiloft, omdat we al vaker trouwerijen hebben gespeeld. Uiteindelijk is het een ritueel en een ritueel is een toneelstuk. Veel mensen vinden het prettig om een dag in de belangstelling te staan, maar wij hadden daar juist problemen mee. Dus we wilden eigenlijk gewoon naar het loket gaan in een mooie jurk en het regelen. Maar mijn zus zei dat ik daar spijt van zou krijgen. Dus toen werd het toch nog een feest met honderdtwintig mensen!"

Monic Hendrickx is psychiater Familie Kruys
Lees ook

Monic Hendrickx is psychiater Familie Kruys

In het veelgelezen magazine van De Telegraaf blikt de blondine dag op een onvergetelijke dag. "Ja, ik heb het uiteindelijk serieus genomen. Ik ging voor mijn dochter een jurk kopen toen de verkoopster me vroeg of ik er niet ook een wilde. Toen heb ik een witte, strapless jurk tot op de knieën genomen, zo’n Dior-model. Fedja wilde aanvankelijk geen ring, maar toen hij de ring zag die mijn tante voor mij gemaakt had, wilde hij er alsnog één. Zij heeft toen de hele nacht nog aan zijn ring gewerkt. Juist omdat we nooit gedacht hadden dat we het uitgebreid gingen vieren, werd het per ongeluk toch wel een beetje de dag van ons leven. We hadden 's middags een soort van high-tea en zijn om zes uur met z’n tweeën gaan eten."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Fedja van Huêt