Meidendagje

Schattig: Marly van der Velden op pad met dochtertjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Marly van der VeldenSchattig: Marly van der Velden op pad met dochtertjes
RTL

In Goede Tijden, Slechte Tijden beleeft Nina momenteel barre tijden door toedoen van haar doorgedraaide personal assistent Loes, maar in het echte leven geniet actrice Marly van der Velden juist volop van een heerlijke zorgeloze zomerdag.

Op Instagram deelt Marly van der Velden een lief kiekje waarop ze poseert met haar dochtertjes Sammy Rose en Jackie-Rey. "En nu naar huis", schrijft de soapie bij de foto van een gezellig dagje uit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verloren dochter Anton Bouwhuis duikt op in GTST
Lees ook

Verloren dochter Anton Bouwhuis duikt op in GTST

Marly van der Velden beviel op 30 oktober 2017 van haar dochtertje Jackie-Rey. De komst van de kleine betekende een tijdelijke exit voor haar alterego Nina in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Inmiddels is de Sanders-telg weer terug van weggeweest. Nina kreeg direct bij haar comeback in het soapdorp heel wat te stellen met haar personal assistent. Loes is namelijk volledig doorgeslagen in haar gevoelens voor Nina's liefje Bing en ze doet er dan ook alles aan om Nina uit de weg te ruimen. Met de zomercliff in het vooruitzicht lopen de gemoederen steeds verder op tussen Nina en Loes...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Benieuwd of Nina de zinderende zomercliff gaat overleven? Kijk dan vrijdag 6 juli naar de grande finale van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4. 

Lees meer over
Marly van der VeldenGTST