dit gaat helemaal bad

Cast Breaking Bad nog één keer samen te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Cast Breaking Bad nog één keer samen te zien
RTL

Wat vliegt de tijd! Alweer tien jaar geleden maakten we kennis met scheikundeleraar Walter H. White in de briljante hitserie Breaking Bad. Voor dit speciale jubileum schittert de cast nog één keer samen op de cover van tijdschrift Entertainment Weekly.

"Ik wist dat ik zou lachen, en ik wist dat het zou huilen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel de eerste aflevering alweer tien jaar geleden voor het eerst op de buis te zien was, speelt de show nog elke dag een grote rol in het leven van de cast. “Je kunt niet gewoon doorgaan. Iets dat zo onuitwisbaar en zinvol was in je leven kun je niet zomaar loslaten."

"Ik wil vasthouden aan die goede herinneringen aan die bijeenkomst, zowel toen als gedurende onze zeven jaar samen. Dus, het is eigenlijk een beetje melancholisch. Bitterzoet”, laat hoofdrolspeelster Bryan Canston weten over de reünie.

Rechtszaak om Breaking Bad-bier
Lees ook

Rechtszaak om Breaking Bad-bier

Ook Walter White’s rechterhand Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul kijkt nog elke dag met goede gevoelens terug naar hun tijd samen in de serie. “Ik houd van deze mensen”, zegt hij tegen EW. Het is dan ook bijzonder dat ze allemaal nu weer samen zijn. “Ik voel me gezegend dat ik deze ongelooflijke ervaring heb gedeeld die Breaking Bad is met elk van deze mensen", aldus de prijzen winnende acteur.

“Ik weet nog dat toen we het eerste seizoen opnamen Dean en ik aan het praten waren en hij zei: 'Weet je, over tien jaar zullen we terugkijken en zeggen: Godverdomme! Ik was vroeger een deel van Breaking Bad!’ En nu is het gek dat er tien jaar voorbij zijn gegaan, en dat denk ik nog steeds voortdurend. Het is als, wauw, wat een geluk hebben we allemaal."

De cast heeft in de afgelopen tien jaar ontzettend veel met elkaar meegemaakt en het wederzien voor de special in het tijdschrift bracht dan ook veel prachtige herinneringen met zich mee. De nodige tranen vloeiden dan ook rijkelijk. "Ik wist dat ik zou lachen, en ik wist dat het zou huilen”, onthuld actrice Betsy Brandt, die invulling gaf aan de rol van Marie Schrader. Toch kijken ze allemaal met plezier terug naar de succesvolle vijf seizoenen.