exclusief

Gordon stapt over naar Talpa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Gordon stapt over naar Talpa
RTL

Gordon maakt de overstap naar Talpa Network. Zojuist is bekendgemaakt dat de presentator voor vijf jaar getekend heeft.

"Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid"

De afgelopen zestien jaar was de rasentertainer te zien bij RTL. De overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan laat hij weten. “Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid", aldus Gordon.

"We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn."

Gerard Joling legt ruzie met Gordon weer bij
Lees ook

Gerard Joling legt ruzie met Gordon weer bij

“De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote TV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans,” zegt John de Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt.”

De entertainer maakt in januari 2019 zijn debuut op SBS6.

EXTRA: RTL laat aan RTL Boulevard het volgende weten: "Het komt niet als een verrassing dat Gordon overstapt naar SBS. Na 11 jaar is het soms goed om de boel weer op te schudden, dat biedt ruimte voor nieuwe plannen."

"We zijn hem heel dankbaar voor de altijd mooie en soms roerige tijden, waarbij de lach uiteindelijk zegevierde. We wensen hem heel veel succes bij zijn nieuwe werkgever."

Lees meer over
Gordon