Zo plat als een dubbeltje

GTST-fans in rep en roer: gaat Nina het overleven?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGTST-fans in rep en roer: gaat Nina het overleven?
RTL

Zat jij ook op het puntje van je stoel tijdens de bloedstollende zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden? De fans worden wederom de zomer ingestuurd met héél wat prangende vragen...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fatale val

Zo loopt de confrontatie tussen Aysen en Loes volledig uit de hand. Nu Aysen eindelijk weet dat Loes verantwoordelijk is voor de dood van Jan Maes, wil ze er alles aandoen om haar voormalige beste vriendin achter de tralies te krijgen. 

De dames vliegen elkaar in de haren na het afgeblazen huwelijk van Aysen en Sjoerd, waarna Loes op de vlucht slaat. Uiteindelijk wordt ze klem gezet door Aysen. Loes kan geen kant maar op, verliest haar evenwicht en dreigt te pletter te vallen.

Ze smeekt om hulp, maar Aysen weigert Loes te helpen... De gestoorde psychopathische personal assistent valt vervolgens meters naar beneden. De kans is klein dat Loes het overleefd heeft...

Loes valt© RTL
Loes valt
Loes smeekt om hulp© RTL
Loes smeekt om hulp

Kopzorgen

Ondertussen maakt de in het ziekenhuis bivakkerende Bing zich grote zorgen om zijn liefje. Volledig overstuur trekt hij alle slangetjes van zich af. Dat had hij beter niet kunnen doen: Bing is nog niet voldoende op krachten gekomen om zonder apparatuur te functioneren...

Bing in het ziekenhuis© RTL
Bing in het ziekenhuis

Wilde achtervolging

Ook Rik verkeert in nood. Terwijl hij samen met zijn vriendinnetje Zoë probeert om Loes staande te houden, raakt hij ernstig gewond wanneer Loes een brandblusser tegen zijn hoofd gooit. Terwijl Zoë wacht op de ambulance vecht Rik voor zijn leven...

Gaat Rik het overleven?© RTL
Gaat Rik het overleven?

Happy in love

Ondertussen bloeien er ook heel wat liefdes op in Meerdijk. Zo komen Q en Lana uit voor hun relatie en verklaart Amir dan toch de liefde aan Sjors. Zullen de twee dan eindelijk samenkomen in het nieuwe soapseizoen?

Q en Lana© RTL
Q en Lana

Zo plat als een dubbeltje?

Grote vraag die de soapfans echter vooral bezighoudt is het lot van Nina. Loes heeft Nina vastgebonden in een oude auto en de wagen naar de sloopwerf gebracht. 

Terwijl Nina schreeuwt om hulp wordt de auto naar de sloopmachine gebracht om te worden verpulverd. Betekent dit het einde van Nina in Goede Tijden, Slechte Tijden?

De auto waar Nina in ligt© RTL
De auto waar Nina in ligt
Nina in paniek© RTL
Nina in paniek

Pas maandag 3 september zullen de fans antwoord krijgen op al hun vragen. Dan is de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
GTST