De wijde wereld in

Hartsvriendinnen Shirley en Wieteke verlaten SpangaS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVHartsvriendinnen Shirley en Wieteke verlaten SpangaS
RTL

Na jarenlang het Spangalis college onveilig te hebben gemaakt verlaten Shirley Benoit en Wieteke van Vrijberghe de goedbekeken soapserie SpangaS. Het vertrek van de dames maakt een hoop los onder de jeugdige fans.

Stephanie van Eer maakte op 31 augustus 2015 haar debuut in SpangaS. Haar alterego Shirley groeit al gauw tot één van de grote favorieten van de serie.

De schrik bij de fans is dan ook groot als Shir afgelopen vrijdag aankondigt naar het buitenland te vertrekken om naar highschool te kunnen gaan.

Spangas-actrice Gaby heeft nieuwe vriend
Lees ook

Spangas-actrice Gaby heeft nieuwe vriend

Ook boezemvriendin Tara Hetharia stopt ermee. Haar personage Wieteke heeft heel wat muzikale noten op haar zang en dus vertrekt ze samen met Brownie Dutch om op tour kunnen gaan.

Doordat Wiet wil gaan werken aan haar muzikale carrière komt er na bijna vier jaar een einde aan de rol van Taar in SpangaS.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De fans zijn maar wat rouwig om het vertrek van de actrices. Op Instagram regent het comments van kijkers die balen van het vertrek van Shirley en Wieteke. 

Het is niet de eerste exit dit soapseizoen. Afgelopen december verliet Hassan Slaby al de serie. Hij vertolkte jarenlang de rol van Eman Loukili.