Diamonds are a girl's best friend

Zoveel betaalde Justin Bieber voor de verlovingsring

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Justin BieberZoveel betaalde Justin Bieber voor de verlovingsring
RTL

Justin Bieber vroeg zijn liefje Hailey Baldwin ten huwelijk met een knaller van een verlovingsring. Ontzettend mooi, maar ook met een prijskaartje waar je u tegen zegt.

"Ik denk dat ik Haileys gezicht zie"

Haley Baldwin© Gettyimages
Haley Baldwin

De juwelier Jack Solow, die de verlovingsring heeft ontworpen, doet een boekje open over de gigantische ring. 

Dankzij manager Scooter Braun kwam de zanger in contact met de juwelier. Zijn specifieke wensen voor de ring speelde hij door, zodat Hailey de mooiste ring ever zou krijgen.

Met alle eisen ging Jack Solow aan de slag en daar kwam een ring uit van een schrale half miljoen dollar, maar dan heb je ook wat. Voor deze prijs krijg je een ring van maar liefst 18 karaat geel goud en het bevat hier en daar wat diamanten, maar niet te overweldigend. Het moest namelijk elegant blijven. 

De juwelier ontmoette de grote ster in een hotel in New York, net voordat hij met Hailey naar de Bahama's vloog. Toen de juwelier aan Justin vroeg wat hij in de grote schitterende diamant zag antwoordde hij met: "Ik denk dat ik Haileys gezicht zie."

Na een knipperlichtrelatie in 2014 en 2016 vond Justin Bieber het nu tijd om het serieus aan te pakken en Haley Baldwin ten huwelijk te vragen. 

Lees meer over
Justin Bieber