#squadgoals

BFF-alert: Temptation-babes kunnen niet meer zonder elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram RosannaBFF-alert: Temptation-babes kunnen niet meer zonder elkaar
RTL

In Temptation Island VIPS delen Rosanna, Rowena, Gelina en Amijé lief en leed met elkaar. Maar ook na de ultieme relatietest blijven de bloedmooie Temptation-babes elkaar opzoeken.

Het mag duidelijk zijn dat de meiden in de luxe villa flink wat te verduren krijgen. Zo zorgt de gespierde Niels met zijn naïeve acties voor het bloed onder de nagels van blonde stoot Rosanna. Maar ook de andere heren speelde deze week een smerig spelletje toen ze er zeker van waren dat ze openlijk konden roddelen zonder hun zender.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation Gossip met verleidster Fabiola
Lees ook

Temptation Gossip met verleidster Fabiola

Het afgelopen kampvuur hakt er bij de meiden dan ook goed in, maar gelukkig hebben ze elkaar voor de nodige steun. Toch delen de liefjes van Donny, Ruud, Niels en Stefano niet alleen tranen met elkaar, er wordt ook genoeg gefeest in het zonnige Mexico! Het tripje heeft er dan ook voor gezorgd dat de prachtige chicks dikke maatjes zijn geworden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zo worden mega babes Rowena en Rosanna regelmatig samen gespot en delen ze de meest teasende kiekjes op social media. Vandaag nog postte Rowena een heet kiekje met de blonde Roos. De prachtige dames hebben het niet alleen met zijn tweetjes gezellig, Ook hun liefjes kunnen het goed met elkaar vinden. Dat blijkt uit de vrolijke foto die vandaag Ruud op zijn Instagram plaatste, die héél toevallig op dezelfde plek gemaakt is... Hint!

© Instagram Rowena / Ruud

Hoewel het door de zomerse kiekjes lijkt dat Rowena en Ruud en Rosanna en Niels het verbluffende Mexico zonder kleerscheuren hebben verlaten, heeft de oud Utopiaan tijdens het programma ook vriendinnen voor het leven gemaakt. Onder een post van haar meiden schrijft ze liefdevolle woorden: “Wat Temptation Island VIPS mij ook heeft gebracht", waarbij ze doelt op haar bff's.

De meiden zijn dan ook regelmatig samen te vinden en ook gisteravond was het een groot feest. Helaas niet in de superdeluxe Mexicaanse villa, maar ook in Nederland steeg het kwik met zoveel prachtige dames in één ruimte. En als we de foto’s op Instagram mogen geloven was het nog lang onrustig…

© Instagram Rosanna
© Instagram Rosanna
© Instagram Gelina
© Instagram Gelina
Lees meer over
Tv-programma