beetje bi is niet bah

Temptation-Dorien is klaar met mannen en heeft nu een vriendin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy Koh/RTLTemptation-Dorien is klaar met mannen en heeft nu een vriendin
RTL

Verleidster Dorien wist tijdens Temptation Island VIPS heel wat mannenharten sneller te laten kloppen. Toch doet het de brunette vrij weinig. Ze is namelijk helemaal klaar met mannen.

"Op dit moment ben ik niet meer van de mannen"

In een video van Amayzine is te zien hoe Dorien de lakens deelt met Kiki. Niet voor een spannend onderonsjes tussen de lakens, maar een diepte-interview over al haar seksuele escapades. Dor wordt gevraagd of ze wel een beetje van de vrouwen is. Het antwoord is duidelijk: "Ja. Je weet niet wat er in de toekomst gebeurt, maar op dit moment ben ik niet meer van de mannen." De seksbom heeft een klein gelukje: "Er zijn heel veel vrouwen die het met mij willen doen." De verleidster verklapt ook dat ze een billenvrouw is.

Momenteel is Dorien gelukkig in de liefde. Ze heeft een speciaal iemand in haar leven en is verliefd en gelukkig. Aangezien de verleidster niet meer van de mannen is, heeft ze nu een vriendin. Toch is er nog wel ruimte voor een derde persoon, want ondanks dat ze er wel over heeft gefantaseerd heeft ze nog nooit een trio gehad. "Wil ik wel," aldus de temptation.

Temptation-Danique goudeerlijk over gevoelens voor Donny
Lees ook

Temptation-Danique goudeerlijk over gevoelens voor Donny

Stad van de seks

Dorien heeft dan wel geen trio gehad, ze heeft op seksueel gebied niet stil gezeten. Ze onthult dat ze tijdens een roadtrip door Frankrijk met haar Russische ex-vriend als konijnen tekeer is gegaan. Tijdens haar bezoek aan Parijs, de stad van de liefde, toverde zij het om tot de stad van de seks. "We hadden letterlijk overal seks. In dixies op de straten... En dus ook op de Eiffeltoren." De rondborstige brunette bezocht tijdens haar trip ook Disneyland, maar ze vertelt er niet bij of ze ook heeft gesekst in de Space Mountain is niet bekend.

Bekijk de onthullende video hieronder:

Lees meer over
Tv-programma