mening

Paul de Leeuw geen fan van nieuwe Mamma Mia-film

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPaul de Leeuw geen fan van nieuwe Mamma Mia-film
RTL

Mamma Mia: Here We Go Again! is een grote hit in de bioscopen. Zelfs met het hete weer van deze zomer weet de nieuwe film met o.a. Cher, Meryl Streep en Amanda Seyfried nog heel wat fans te boeien. Toch zijn er ook bioscoopbezoekers die niet te spreken zijn over de film, zoals Paul de Leeuw.

"Maar het is maar één mening"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mamma Mia: Here We Go Again! nu al bioscoophit
Lees ook

Mamma Mia: Here We Go Again! nu al bioscoophit

Paul uit zijn onvrede over de film op Instagram. "En Mamma Mia was ook een filmpje voor psychologen! Donna is een leuke kleine slet die zelfs voor een vent haar twee vriendinnen die speciaal naar haar toe waren gereisd zitten... jawel zingen en dan de kerk uit..."

"Griekse oude vrouw ,ws de enige verloskundige op dat kleine pastel eiland met een takkenbos boven haar hoofd! En 6 lege koffers op een pakezel en vrouw achter ste voren op een paard en Benny Anderson als vader Abraham achter de piano! Mamamia! Cher was te laat om te redden ..."

Toch moest Paul wel een klein traantje wegpinken: "Gelukkig 1 emotie momentje toen Meryl , weggelopen uit huis met de geesten, nog even duetje zong . Maar het is maar 1 mening..."

Lees meer over
Paul de Leeuw