Witheet van woede

Louisa Janssen doet hilarische imitatie van Temptation-Niels

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Louisa JanssenLouisa Janssen doet hilarische imitatie van Temptation-Niels
RTL

Net als de rest van Nederland is ook Louisa Janssen helemaal in de ban van Temptation Island VIPS. De pikante aflevering van deze week - waarin Niels beelden ziet van Alex en Rosanna - zorgt voor totale verontwaardiging bij de flamboyante realityster.

"Rosanna is niet degene die het vuurtje heeft aangemaakt, Niels!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Louisa begrijpt er niets van: waarom is Niels in vredesnaam zo kwaad op Rosanna? Want hoewel Niels zelf samen slaapt met Fabiola, pikt de Temptation-knapperd het niet dat zijn vriendinnetje flirt met verleider Alex.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hilarisch: Louisa Janssen blaast blote billen droog
Lees ook

Hilarisch: Louisa Janssen blaast blote billen droog

Het liefje van Rowan heeft het he-le-maal gehad met de spierbundel. "Niels is nu zo kwaad aan het kijken hè. Even niet over Rosanna, dat is gewoon een arrogante bitch. Ze meent dat ze de mooiste is van Nederland en de mooiste schoentjes in bed draagt, pfff. Maar Rosanna is niet degene die het vuurtje heeft aangemaakt, Niels!" 

Louisa kan het niet laten om ook nog even een imitatie van Niels te doen in haar hysterische video. Haar volgers gaan helemaal stuk om het clipje. "Ik pis letterlijk in mijn broek van het lachen", aldus een Louisa en Rosanna-fan.

Lees meer over
Louisa Janssen