daten, verliefd, verloofd?

'Nick Jonas is verloofd na 2 maanden daten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Nick Jonas is verloofd na 2 maanden daten'
RTL

Nick Jonas en zijn nieuwe vriendin Priyanka Chopra zijn verloofd. Dat melden bronnen dichtbij het stel aan het Amerikaanse People. De zanger zou vorige week op zijn knieën zijn gegaan op de verjaardag van Priyanka.

"Zijn vrienden en familie hebben hem nog nooit zo gezien en ze zijn allemaal heel blij voor hem"

Volgens de insider kocht Nick een verlovingsring voor zijn liefje bij het chique Tiffany's in New York en zijn ze hartstikke gelukkig samen. "Zijn vrienden en familie hebben hem nog nooit zo gezien en ze zijn allemaal heel blij voor hem. Dit is voor hem echt serieuze boel."

Nick Jonas ontmoet moeder vriendin
Lees ook

Nick Jonas ontmoet moeder vriendin

Het nieuws van de verloving komt niet helemaal uit de lucht vallen. Er werd al druk gespeculeerd nadat er een tweet over het stel verscheen. Actrice Priyanka Chopra zou meespelen in een film van regisseur Ali Abbas Zafar, maar de regisseur liet op Twitter weten dat zij niet meer meedoet aan het project. "Priyanka Chopra doet niet meer mee aan Baharat The Film en dat heeft een bijzondere reden. Ze vertelde ons over haar besluit en we zijn heel blij voor haar," aldus de regisseur. Hierbij werd ook gehint naar haar liefje Nick Jonas.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

2 maanden

Eind mei gingen er geruchten dat Nick en Priyanka een stel waren. In juni maakten de twee officieel hun relatie wereldkundig. De 25-jarige zanger zou als een blok zijn gevallen voor de 36-jarige actrice.

Eerder dit jaar maakten ook Justin Bieber en Ariana Grande bekend dat zij verloofd zijn na slechts enkele weken daten. Justin Bieber is verloofd met Hailey Baldwin en Ariana Grande met Pete Davidson. Het is nog even afwachten tot Nick en Priyanka hun verloving officieel bekendmaken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Nick Jonas