Paardenmeisje

Utopia-Isabella in tranen om verlies 'beste vriendje'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram IsabellaUtopia-Isabella in tranen om verlies 'beste vriendje'
RTL

Groot verdriet bij Isabella Smit! De voormalige Utopia-publiekslieveling heeft vandaag afscheid moeten nemen van haar paard Igor. En dat doet Ies behoorlijk veel pijn.

"Godver, Igor wat ga ik je missen!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Via Instagram laat Isabella weten verscheurd te worden door verdriet door het afscheid van haar steun en toeverlaat. "Dertig jaar was jij in mijn leven. Van kleuter tot volwassen vrouw, jij hebt alles samen met mij meegemaakt! Van mijn eerste vriendje en mijn eerste zoen in de hooiberg tot mijn laatste gebroken hart. Je wist ook al mijn geheimen en ik kon altijd bij je terecht voor een luisterend oor."

Utopia-Do en Bas genieten van babygeluk
Lees ook

Utopia-Do en Bas genieten van babygeluk

Ies kan het maar niet bevatten dat haar maatje er niet meer is. "Godver, Igor wat ga ik je missen! Mijn maatje, mijn beste vriend en de enige man die het dertig jaar met mij heeft uitgehouden en ondanks mijn fouten er altijd voor mij was! Ik ben kapot, stuk en mijn hart huilt. Houden van is loslaten zeggen ze. Maar hoe moet dat? Nooit meer die mooie stoere bruine ogen, nooit meer zonder zadel en hoofdstel galopperen door de wei, nooit meer mijn laars uittrekken om deze vervolgens door de hele stal te smijten met je tanden of er met een zweep vandoor gaan, nooit meer haantje de voorste in de wei, nooit meer samen nooit meer meer wij..."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig kan Isabella rekenen op de steun van haar Utopia-fans. Via Instagram regent het lieve berichtjes om Ies een hart onder de riem te steken.

Lees meer over
Tv-programma